Lák na vepřové

Kód: 1665
69 Kč
Skladem (>12 ks)
Můžeme doručit do:
11.6.2025
Možnosti doručení

Radost z domácího tvoření

Nakládací lák na vepřové

 

 

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Lák na vepřové
výrobek neobsahuje přidaný glutaman sodný 

 

kořenící přípravek solící  směs na nakládání

Nakládací  lák na vepřové maso je klíčem k získání  šťavnatého, chutného a voňavého  masa po upečení či uzení.  

PŘÍPRAVA:

  • Obsah sáčku vsypeme do 5-6 litrů vody a povaříme 8-10 minut
  • Lák necháme vychladnout na teplotu kolem 5°C
  • Maso  vložíme do láku tak, aby bylo zcela ponořené
  • Během nakládání maso občas otočíme
  • Necháme v chladu odležet po dobu 2-3 dnů
  • Po naložení maso  vyjmeme z láku,  opláchneme a důkladně osušíme.

OBSAH BALENÍ: na 5-6 litrů láku přibližně 4 kg ryb, masa, zvěřiny nebo drůbeže

UPOZORNĚNÍ:

  • Nikdy nepoužívejte stejný lák na více kusů masa.
  • Po použití lák zlikvidujte

SLOŽENÍ: sůl jedlá bez jódu, česnek plátky, kmín drcený, pepř černý celý, cibule plátky, koriandr celý

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

Hmotnost: 350 g         

Minimální trvanlivost : viz svár

Jedná se o velmi kvalitní sůl bez písčitých částic a prachu

Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C  mimo dosah slunečního světla

 

Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Na víkend řezníkem
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.36 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola